Ahhoz képest, hogy egyszer már elkaszáltam a sorozatot, és hogy a pilot-ért se voltam annyira oda, de aztán úgy a 4.rész környékén eléggé rákattantam és ledaráltam gyorsan az első évadot.

 

 

 

 

A drámai vonal nagyon erős, amivel nincs is semmi baj. A 9/11 nagyon ki van hangsúlyozva, ami persze érthető. Ehhez jön a feleség visszaszerzése project, és Denis Leary A melóból már ismert "csínytevései"=pia,nők,hazugságok,szivatások,beszólások. 

A tűzoltóságon pedig mennek a szivatások, oltások, amik A melót idézik. De nem csak ez, hanem az onnan áthozott színészek. Az egyik Diane Farr ,  aki az idő múlásával csak egyre szebb lesz, a másik pedig Lenny Clarke , aki itt is a poénokért felelős. Mindkét karakter behozása nagyot lendített a sorozaton. Főleg Teddy bácsi oldja fel a sokszor sötét, depressziós hangulatot, amire nagyon nagy szükség van a sok hallott tűzoltó és kisgyerek víziója után.

 

 

Pár poén és beszólás ellenére is, ez egy nagyon sötét és depresszív drámai sorozat a lánglovagokról. Egy csapat hősről akik mögött emberi roncsok rejtőznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr622238264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása