A 10. bejegyzésem volt a blogon az első évados írásom (már maga az is megérne egy bejegyzést, hogy mennyire fura visszaolvasni a régebbi bejegyzéseimet [remélem javultam valamennyit, mert igen gyalázatosak]).

Eltelt tehát egy év és megint csak nyolc darab részt kaptunk. Nagyon nagyon kevés! Szerencsés sorozat, hiszen ez a legnagyobb hibája. De komolyan. Mikor már kezdem megszokni, hogy minden héten kapok egy parádés kis epizódot, akkor hirtelen vége az egésznek. 

Továbbra sem az a komédia, amit hangosan végignevetsz bár ha átlagolom egy LOL (utálom ezt a szót) minden részre jut egy. Ellenben garantáltan jó kedved lesz tőle akár több órán keresztül is. Sőt volt olyan, hogy egy órára rá hangosan felröhögtem az egyik poénon ami újra eszembe jutott (Jóbarátok óta nem nagyon fordult elő velem ilyesmi).

A trió zseniálisan működik, de még a George és Ray duó is. Jonathan-nal sincs semmi baj, de azért a legtöbb poén nem rá épül és néha már kicsit idegesítő (csak nagy dózisban), de amúgy engem mulattat a tutymorgása. Mind a három színésznek jár a csillagos ötös. 

A sorozatnak csak sima ötös jár, mert néha kissé vontatott és lassú tud lenni, ami egy húsz perces sorozatnál elég nagy hiba, de szerencsére nem jellemző.

Jövőre ugyanitt a harmadik évaddal!

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr222864636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása