A sorozat készítői megint kitettek magukért, és remek évadot hoztak össze. Ez nem azt jelenti, hogy nem voltak benne itt-ott kevésbé tetszetős részek, de az összkép a lényeg. Ha pontosítanom kéne, akkor az évad közepét nevezném meg, mint gyenge pont, illettve még valami feltűnt a sorozattal kapcsolatban. Sokszor dobnak fel maguknak magas labdákat, amiket mind kíméletlenül lecsapnak, pedig sokszor az lenne a legjobb, ha simán elsétálnának mellettük. (Amúgy az évad végén majd pont ezt fogják tenni, de ennek ellenére is végig ez volt bennem)

És mivel lecsapják a labdákat, Tommy Gavin egységére csak úgy ömlik a szar. De olyan szinten, hogy egy-egy rész után az ember értetlenkedik, miért nem végeznek magukkal a szereplők, mert lassan már te, mint néző is azt tennéd ennyi szarság láttán.

Ezt ellensúlyozzák viszont az olyan részek, amikor egy-egy poénnál, szivatásánál meg kell állítanom a sorozatot, annyira szakadok. 

Így, hogy belegondolok, ettől a két dologtól lesz olyan különleges és jó a sorozat.

Ami még néha nálam sok, az Tommy képzeletében megjelenő alakok: halott barátok/kisgyerekek/macskák, Jézus és Mária Magdolna.

Bár pofátlanul pimasz ötlet volt Jézust berakni egy Lamborginibe, az biztos. 

 

Az évadhoz még egy utolsó negatívum és tényleg abbahagyom. Diana Farr sajnos távozik a sorozatból az évad végén, pedig nagyon jót tett a felbukkanása. Így már csak Lenny Clark szerepel A meló-s csapatból (Denis Learyn kívül természetesen).

De ha már Lenny Clark - már az előző évadról is írtam, hogy mennyire jót tesz a két öreg szerepeltetése, ami a második évadban hatványozottan igaz volt. Épp ezért volt durva húzás a készítőktől az, amit megléptek a fináléban. De nem szeretném lelőni a poént, ezt tényleg látni kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr902272272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása