Az első részről még itt írtam, és az akkori rajongásom nem csökkent azóta sem. Jó kis évad lett.

Az első és második rész nagyon erős volt, tele poénokkal, majd jött egy gyengécske harmadik rész. Itt azt hittem, hogy az írók ellőtték az összes ötletüket az első két részben. Majd jött a negyedik rész, ami nálam az évad legjobb része volt. Lehet, hogy maga az epizód nem volt valami jó, de ezt nem tudtam megítélni, mert az évad legnagyobb poénja volt benne. Annyira szakadtam rajta, hogy már a könnyem kicsordult. Az ötödik rész megint gyenge volt az évadzáró pedig hozta a kötelezőt. Tehát az évad minősége hullámzó volt kissé, de az erős részek nagyobb arányban voltak, mint a gyengék.

Röviden a társaságról: az évadzáró végére kiderült, hogy együtt jártak gimnáziumba. Van egy füves, teljesen elszállt srác, egy akit folyton szivatnak, egy papucsférj, egy gátlástalan és egy még gátlástalanabb.

A sorozatnak nincs igazán fő cselekményszála. Halad előre a bajnokság, a fantázia csapataik a rájátszásban egymás ellen küzdenek, majd a végén az egyikük elnyeri a Síva kupát. De azért minden résznek van egy vagy két irányvonala, tehát nem csak élnek bele a nagyvilágba és szivatják és oltogatják egymást a nap 24 órájában. 

A legnagyobb baj az évaddal az, hogy csak 6 részes. De szerencsére a következő évad már kétszer ennyi résszel érkezik.

A végére berakom az évad legnagyobb poénját, amiről már írtam. Persze a képek ezt nem adják vissza igazán, ezt tényleg látni kell!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr962127013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása