A vámpíros téma jelenlegi királya a harmadik évadba is remek. Lassan már nem is használhatom, hogy vámpíros, mert a True Blood világa idén is tovább bővülgetett. 

Ezen a bővítésen kívül nem sok újdonsgágot tartogat az évad (minek is kéne?). Ott folytatták. ahol az második évadot elvágták. Kicsit már túl sok nekem a szál, főleg úgy, hogy a mellékszálak érdektelenek és erőltetettek. Konkrétan Tara-ra gondoltam, aki már nem csak idegesítő, de az előző jelzők leginkább rá jellemzők. De írhattam volna Andy és Jason idióta párosát, ami már az előző évadban sem tetszett. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idén két alakítást tudnék kiemelni. Az egyik James Frain, aki remekül hozta a zakkant vámpírt. A másik Denis O'Hare. Persze remek karaktert kapott, sok lehetőséget kapott a villogásra.

Amiben pedig a sorozat is villogott, az a már jól ismert tempó, és hangulat. Imádom, hogy ez a sorozat nem tököl sokat, hanem őrületes tempóval akar minket magával sodorni. Ezzel a kettővel pedig minden hibáját és fogyatékosságát feledtetni tudja, így megkockáztatom, hogy az eddigi legjobb évadot láthattuk, amit én 8/10-re tudok pontozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr123273339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása