Mindjárt érettségizem, és a tanulás elég sok időmet és energiámat elveszi. Nincs agyam arra, hogy megnézzek egy Damages vagy egy Tudorok részt. Helyette inkább "limonádé" sorozatokat nézek, amiken már nemegyszer sikerült elaludnom:D De arra teljesen jó, hogy egy kicsit kikapcsoljon.

Az egyik ilyen a Grace klinika, amire most rákattantam. Régóta nem néztem belőle egy részt sem, de ez jó, mivel így most van mit néznem :D Kifejezetten undorodtam az utóbbi időben ettől a sorozattól (sok nyáladzás, sírás-rívás, gyenge fordulatok és történet), de úgy látszik vannak helyzetek amikor ez a legjobb egy sorozatjunkienak:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A másik a Született feleségek. Ezt igazából mindig is szerettem, de az a tipikus sorozat, amit megnéz az ember tv-ben, de nem fogja megvenni dvdn díszdobozban. Legalábbis nálam ebben a státuszban van. Vannak benne remek karakterek, a sztori is érdekes, de sokszor sajnos túlságosan elhúzzák (mint a legtöbb sorozatban), és vannak benne beszólások főleg Gabie és Lynette-től, amikért már önbmagában érdemes nézni a sorozatot. Itt is jelenvan az a bizonyos "nyáladzás",de ők azért legtöbbször tudják hol a határ:)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr391918874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása