És ez így is van jól. A véleményemet nemrég írtam meg az első részről, és a nézőszám folyamatos esése is azt mutatja, hogy nem csak nekem nem jött be a sorozat. Nem is szenteltem volna további bejegyzéseket a Casinónak, de amit a minap olvastam, az eléggé felidegesített. 

"Több mint másfél millió ember volt kíváncsi a Casinóra. Majdnem biztos vagyok abban, hogy folytatni fogjuk a történetet valamilyen formában. Ez egy olyan út, amit meg kell járni. Véleményem szerint jót csináltunk, ezért nincs mitől félnünk" - jelentett ki Xantus Barbara, aki szerint a film reklámozói elégedettek voltak, ami a sorozat jövőjét illetően kulcsfontosságú. 

Lehet szépíteni a dolgokat, de ilyen arcpirító pofátlanságot! Kerekítve a három rész közönségaránya a következők voltak: 29-25-19. Természetes, hogy esik kicsit a nézettség, de az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az első kettő BL meccsek ellen ment, amit bármi megver, míg a harmadik rész ellen a TV2 az Árnyék nélkül 2 c. igen színvonalas filmet adta (és itt most nagyon vissza kell magam fogni, hogy ne oltsam le a TV2 a parádés filmválasztásért). A legnagyobb vicc pedig az, hogy még ez a random film is megverte (igaz nem sokkal).

Félreértés ne essék: nem a sorozattal van most bajom, hanem Xantus Barbara nyilatkozatával. Ugyan nem tudom, hogy ezt a másfél milliót mi alapján számolta ki, de ezt inkább hagyjuk. A lényeg az, amit ő is mond: a nézők csak kíváncsiak voltak, de látták, hogy ez szar, majd elkapcsoltak. 

Nem mintha szurkoltam volna a sorozat ellen, mert imádnám, ha több magyar sorozat lenne, de tényleg nem ártana önkritikát gyakorolni. Leülni, újranézni amit csináltunk, megnézni hol hibáztunk, sőt kezdek túlzásokba esni, de megkérdezni pár szakmabeli véleményét.

De azért, hogy igazságos legyek, mindenképp megnézem a maradék két részt, annak ellenére, hogy nem terveztem. Amennyiben pedig a sorozat valami hatalmas javulást mutatna, azt is el fogom ismerni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr492720303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása