Bunkó barátunk visszatért. Csak eggyel több részt kapott arra, hogy ezúttal Mexikóban tahóskodjon. Nem nehéz kitalálni, hogy ez az évad a rasszista poénokkal lesz tele (nem mintha az előzőben ne lett volna elég). 

Kenny Powers története még mindig szórakoztató, és annak ellenére, hogy a káromkodás, sex, drogok, bunkóskodás néha már öncélúnak tűnhet, korántsem az. Nem azt mondom, hogy jelentős a mondanivalója a sorozatnak, de mégis csak egy tükör. Egy nagyon szórakoztató tükör. Kicsit már olyan, mintha az Amerika paródiákat parodizálni ki. De ez már túl bonyolult. Maradjunk csak annál, hogy Amerikát parodizálja. Ott üti, ahol csak éri, és ez egy idegen országban még szembetűnőbb.

Ezért sem tudom, hogy a harmadik évad még mit tud nekünk mutatni a harmadik évad, de ez legyen a készítők problémája. Részemről ez az évad is telitalálat volt, Danny McBride pedig még mind parádés a főszerepben. Kicsit kevesebb volt a hangosan röhögős poén, de talán csak azért, mert már másodszorra annyira ezek a poénok sem ütnek. Kissé félve várom tehát a harmadik évadot, de várom.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr72674919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása