A 4. évadról szinte csak spoileresen tudok írni, úgyhogy a tovább mögött...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annyit ugye a képpel már ellőttem, hogy jön Glenn Closen főnöknek. Ugyanolyan erős nőt játszik itt is, mint A hatalom hálójában, de itt egy kicsit lightosabb, emberibb verzióban. Ahogy arra számítani lehetett, a csapatot ügyesen összekovácsolták az írók. (Bár a 3.évados írásban írtam, hogy talán nem teszik, de az írók nem csak tökösek, okosak is, így inkább nem bolygatták meg a sorozat alapköveit.)

Ezt bizonyítja az is, hogy Acavadát nem tüntették el nagyon, de nekem így is hiányzott a már megszokott macska-egér játékuk Vick-el. (Ami lehet, hogy meg is fordulhat a következő évadra). 

Dutch macsafojtogatós szálát nemnagyon folytatták. Talán egy kis utalás volt rá, de nem rémlik igazán. Talán majd az 5.évadban.

Már az 5.évad jön, és szinte hihetetlen módon a minőség még mindig megvan. (Bár a 4.évad fináléja kicsit nyálasra és elég sorozatidegenre sikerült - itt konkrétan Lem és Shane önfeledt kokizgatására gondolok - ki emlékszik már arra az elégetett rongyos 2 millió dolcsira ugye?)

De ha azt nézem, hogy 4 évad alatt ez volt az első ilyen kifogásolható jelenet, akkor meg lehet bocsájtani:)

Jöhet az 5.évad!

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr402447355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása