Nem tudom, mennyire illik ide, hogy egy ilyen tv műsor egy sorozatos blogba, de mivel nincs másik ezért itt írok róla. A műsort szerintem senkinek sem kell bemutatni, már több mint 10 éve fut, ami hazai viszonylatban szerintem nem kis siker. 

Nemtudom, hogy a jelenlegi alapcsapat (Bajor,Gálvölgyi,Hernádi,Steve,Hajós,Farkasházy) pontosan mióta van együtt, de biztos, hogy több éve (Alföldi kiválása után). Nagy részük pedig már a kezdetektől ott ül, és törvényszerű, hogy kissé kifáradt a műsor. Ezt eddig is lehetett érezni, de a tegnapi adás mutatott rá, hogy mennyire. 

Senkit nem szeretnék (nagyon) bántani, de azt mindenki láthatta, hogy Bajor mit csinált az utóbbi adásokban (évadokban?): semmit. Egy Heti Hatost láttunk, mert ő meg se szólalt, vagy ha mégis, annak sok értelme nem volt. 

A másik ember, akit sohasem szerettem, az a Farkasházy. Aki egy adást is látott vele, annak szerintem nem nagyon kell magyaráznom miért. Unalmas, hosszú történetek, idegesítő stílus.

És ha már az idegeítő stílusnál tartok, Hernádit is kiraknám a csapatból, ha nem hagyná abba, ezt az affektálást.

A helyükön pedig szívesen látnám Kernt, Winklert, Líviust, esetleg Vadont.

A tegnapi műsorból egyébként Livius volt a legnagyobb meglepetés számomra. A cég hangjából láttam pár percet, és ott nagyon idegesített, ennek ellenére ő volt a legjobb az újoncok közül.

Utána Winklert mondanám, Vadont pedig utolsónak. Ő nagy csalódás volt, mert nagyon bírom a humorát, de ebből tegnap nem sokat villantott.

Persze nem könnyű szerepelni a műsorban, de szerintem pár rész után beleszoknának, és feljavulnának.

De ha írtam arról, hogy kiket vennék ki, arról az emberről is kell, akit viszont mindenképp bent tartanék: Gálvölgyi. Ő az évek alatt nem szürkült bele, nem fáradt ki. 

És a végén muszáj pár szót arról a két emberről, akik a szememben elviszik a hátukon a műsort már egy ideje, akik miatt mindig megnézem  műsort: Hajdu Steve és Hajós András. Konkrétan a tegnapi adásban parádéztak.

A tegnapi adás arra mindenképp jó volt, hogy bizonyítsa, hogy igenis kell a vérfrissítés a csapatba. (De van egy olyan érzésem, hogy a készítők nem lesznek elég tökösek ahhoz, hogy meg merjék lépni)

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr172364310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása