sorozatos 2010.08.02. 04:16

Dexter - 3. évad

 Kedvenc sorozatgyilkosom kalandjainak folytatása megint parádésra sikeredett. A második évados írásom nagyon negatív lett, most nem szeretnék megint ebbe a hibába esni... a bekezdés után. Nem szokta pontozni, de most csak így tudom legjobban kifejezni a sorozat évadairól a véleményem. Első évad: 10/10 második:9,5/10 harmadik: 8/10. Ezzel ugyan egyből lehúzom az évadot, de három évad alatt ez az átlag jól fest. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Nem könnyű tartósan ilyen jó sorozatot készíteni, de meg merem kockáztatni, hogy a Dexter már most minden idők legjobb sorozata. Legalábbis nálam, de szerintem nem vagyok egyedül ezzel.

Nade nézzük magát a harmadik évadot. Mozgalmas évad volt az biztos, de nekem kicsit sok volt benne a "lelkizés" és kicsit kevés az izgalom. Nem volt az, mint az előző évadnál, hogy a hetedik résztől nem tudtam leállni, és hajnalig néztem, mert egyszerűen nem lehetett abbahagyni.

INNENTŐL SPOILERES 

Gyilkolászós sorozathoz képest kicsit sok volt benne dráma és a szerelem. Végül még Masuka is kapott egy barátnőt, Debrát pedig ebben az évadban is összehozták egy pasival - 3 évad alatt 3. 

Amit nem hittem volna: hiányzik Doakes, pedig előtte sose kedveltem.

Az idei évadban a konkurens a rém gyenge "Nyúzó" volt, aki nagyon nem volt az igazi. De nem is nagyon erőltették vele a dolgot, így nem volt annyira zavaró. Annyira biztos nem, mint Dexter apjával folytatott képzeletbeli beszélgetései. Remélhetőleg a továbbiakban ezt hanyagolni fogják.

Akárcsak az előző évadban itt is előfordult pár poén. Ezek még mindig nagyon bejönnek, remekül vannak elhelyezve, és éppen elég van belőlük.

Tetszett, hogy többet foglalkoztak Debrával és a nyomozásával, illetve megkezdtek egy olyan szálat, ami csak a következő évadban lesz igazán fontos - ezúttal ő fog az apa múltjában vájkálni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az évad legjobb húzása Miguel Prado behozása volt, mint tanítvány, majd később áldozat. Kár érte, de már az elején lehetett tudni, hogy fogja végezni.

A fináléra már azt is mondhatnám, hogy a szokásos volt. Mindenki meghal, majd az ember már akaratlanul is végigmosolyogja az esküvőt.

Tehát az évadból megtudtuk: egy sorozatgyilkosnak nem lehet igazi barátja, csak felesége és gyereke. Már nagyon kiváncsi vagyok, Dex hogyan fog a kisbaba mellett hódolni a hobbijának. De majd csak megoldja valahogy.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr782192465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása