Ahhoz képest, hogy mekkora kedvenc nálunk a Modern Family, a blogon eléggé hanyagolva van. Még a kezdetekkor a világ legrövidebb pilot írása, majd az első évados írásból sem süt, hogy én mennyire imádnám ezt a sorozatot. A második évadosban igyekszem ezt orvosolni.

 Hiszen részemről megvan a hivatalos Jóbarátok pótlék. Tőlem pedig ez az egyik legnagyobb dicséret, amit sitcom kaphat. Nézzük mivel érdemelte ezt ki. 

Mivel a második évad is lement, így már cirka 50 részt láthattunk, de én bizony egyetlen gyengébb részre sem emlékszem (vagy csak a sok jó feledtette). Nem minden része kiemelkedő, de stabilan hoz egy olyan magas színvonalat, amire kevés sorozat képes. 

Ha már így az általam legnagyobbra tartotthoz hasonlítottam, akkor kibukik valami ami talán negatívum is lehet. Nyilván nem elsődleges szempont, de azért nem árt, ha tart valahova a sorozat. Ilyet pedig nem igazán látok. Nőnek fel a gyerekek, de ezen kívül más nagyon nem fog történni. Elválni nem fognak, maximum érkezik egy újabb gyerek. De igazából kit izgat, amíg ennyire viccesek?

Az első évad után Cam volt az aki idegesített, de mostanra már inkább Manny az aki szúrja a szemem, de nem kap annyi időt, hogy ténylegesen zavarni tudjon. Ellenben Luke szerepelhetne kicsit többet.

Ha nagyon sokat gondolkodnék, akkor se jutna több negatívum az eszembe. 

 

De mitől olyan jó ez a sorozat? Egy egyszerű családi sitcom. A karakterek nincsenek túlbonyolítva, de nagyon szerethetőek. Az első évados írásban már említettem, hogy mekkora karakter Phil. Szerintem mindenki kedvence. 

Valami megfoghatatlanul jó dolgot láttunk eddig. Rengeteg hangosan nevetős poén, szerethetőség és HANGULAT jellemzi, ami mögött óriási munka lehet, mi pedig egy percig sem érezzük erőltetettnek a dolgot. Ez benne a zseniális.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr133095090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása