Összesen 3 évadot élt meg a sorozat, ami 18 részt jelent, így nem láttam értelmét külön írni az évadokról. Angol sorozatról van szó, ami nálam már egyfajta garanciát jelent, hogy amit látni fogok, az biztos nem okoz majd csalódást. A sitcom főszereplője és írója Dylan Moran, aki egy könyvesbolt tulajdonosát alakítja. Bernard a legnagyobb mizantróp, aki valaha élt a földön, ebből következik, hogy a vásárlók a legnagyobb ellenségnek számítanak (ez külföldön viccesen hat, de sajnos Magyarországon ez az általános).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Két emberrel hajlandó érintkezni: Manny-vel, az asszisztensével, és a szomszéd boltossal Frannel. 

Az egész sorozat amúgy nagyon abszurd, de még nem azon az agyzsibbasztó módon.

A részeket lehet összevissza nézni, mert semmi átívelő történeti szál nincs. A poénok sokszor előre láthatók, de ez nem feltétlenül vesz le az értékükből. Emellett Bernard cinikus megjegyzései viszik el a sorozatot. 

Összességében nem nevezném a sorozatot korszakalkotónak, se klasszikusnak, de bátran ajánlanám az angol humor és a sitcomok kedvelőinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr382408016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása