A Modern család nálam az év felfedezettjének számít. Nagyon jól összerakott sitcom, amiből nincs túl sok manapság, pedig ez a kedvenc műfajom. Több helyen is lehúzták a pilotot, de aztán az évadról már mindenhol elismerően írnak és a nézettsége is nagyon rendben van. Engem már az első résztől megfogott. Nagyon szórakoztató, hangulatos, kellemes sorozat. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez annak köszönhető, hogy remek karaktereket alkottak, és jó párokat hoztak létre. Magasan a legkiemelkedőbb karakter Phil. Az első részes "Ésszel zúzzatok!" beszólása nálunk már szállóige lett :D. Akit legkevésbé csípek az Cameron, de ő kell Mitchell mellé együtt pedig már jól működnek. 

Mitchell a másik nagy kedvencem, de sajnos ő is csak Cameronnal működik jól.

Aki még érdekes az Jay. Hiszen ő sokaknak örökre megmarad Al Bundynak, a cipőárusnak. De nekem mostmár Jay jut majd eszembe, ha meglátom Ed O'Neillt, ami szerintem nem kis dolog.

Az egyetlen, ami nem jön be a sorozattal kapcsolatban az az, hogy néha túl csöpögős, de viszonylag kevés ilyen rémlik, úgyhogy ez még belefér.

Mindjárt kezd a második évad. Nem tudom, hogy fogom megállni, hogy ne nézzem meg felirattal:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr862219736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása