A hatodik évad is nagyon rövidnek hatott, de ahogy Ricky Gervais is mondta "quality, not quantity". Igaz, hogy nem volt hibátlan az évad, de nem okozott csalódást az biztos.

Ami a legjobban tetszett az évadban az az, hogy fejlődött a sorozat. Megmutatkoztak annak a jelei, ami egyébként nyilvánvaló, hogy nem marad örökre együtt a csapat. Lesznek idővel fontosabb dolgok - saját lakás, komoly barátnő, feleség, család stb. - és ez így van rendjén. De sajnos ezzel már meg is lett kezdve a sorozat lezárása, amit iszonyatosan sajnálok. 2011-ben befejezik a sorozatot, valószínüleg egy rövidebb évaddal és egy filmmel a végén. Ilyenkor örülök, hogy szinkronnal nézem, így nekem ez egy évvel tolódik. 

Az előbbiek miatt voltak olyan részek, amiknek a végén elmaradt a mosolygás, de ahogy azt kell, a fináléban azokért a részekért is. Ismét bebizonyították, hogy finálékban az Entourage verhetetlen. Vigyorogsz közben.... majd utána még 3 órán keresztül.

A sorozatban sokszor szerepelnek hírességek, ettől olyan hiteles az egész. A fináléra pedig pedig nem más ugrott be, mint Matt Damon, akivel kapcsolatban inkább poénra vették a figurát, de mivel el volt egy kicsit túlozva, ezért nekem nem jött be annyira. Poén volt, de kizökkentett az egésznek a hangulatából.

Aki még nagyon gyenge volt az évadban, az Andrew Klein karaktere. Amíg viszonylag keveset foglalkoztak vele, nem volt zavaró, de most több részt is rá építettek részben, és kibukott, hogy mennyire gyenge karakter.

Ellenben végre többet foglalkoztak Dramaval és Teknőccel. Erikre is több időt szántak, de ő az egész évadban csak nyűglődött, hogy aztán ő okozza a legnagyobb vigyorgást az évad végén. Vince a szokásásnál is jobban háttérbe szorult, míg Ari továbbra is lubickol, és Drama mellett magasan a legjobb karakter. A fináléban lenyomott paintball-puskás bevonulása pedig a sorozat egyik legjobb jelenete volt.

Összességében az egyik kedvenc sorozatom még mindig parádés. Sajnos nagyon lassan ugyan, de elkezdődött a sorozat lezárása. Igaz, hogy a csúcson kell abbahagyni, de én akármeddig el tudnám nézni.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr382652516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása