sorozatos 2011.01.11. 22:20

Misfits - 2.évad

Az évad előtt már ajánlottam a sorozatot, hátha valaki rákap és egyből nézheti a második évadot is. Ami még jobbra sikerült, mint az első, pedig magasan volt a léc. Nagyon magasan. A Misfits pedig minden erőlködés nélkül úszott át fölötte.

Az egyetlen hibája, hogy: RÖVID. Általában ez ugye dicséret, de ezt most komolyan mondom. Nem elég ez a 6+1 rész, ha olyan sztorit bontanak meg, ami valami nagy dologra fog kifutni. Megint lement egy évad, én meg az alagút bejáratát sem látom, nemhogy a végét. Mintha a Lost-ból évente csak 6 részt adtak volna le.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az a szerencséjük, hogy ha ettől eltekintünk, akkor olyan sorozatot kapunk, ami sokszor súrolja a tökéletest, és valahol ennek köszönhető az is, hogy nincsenek üresjáratok, végig leköti a figyelmünket.

Már az első évadban is hatalmas dumák voltak, de idén tényleg sziporkáztak. Ezeket főleg Nathan-nek köszönhetjük, akinek a szerepében Robert Sheehan szinte lubickol, annyira jól áll neki ez a szerep. Évad közben azon voltam, hogy elkezdtem jegyzetelni a beszólásokat, de rájöttem, hogy ezt látni kell, plusz senki előtt nem szeretném lelőni a poént.

Ebben a szellemben nehéz lesz írni a Misfitsről, mert legszívesebben csak ilyesmiket írnék: "mekkora poén volt már, mikor...", "amikor Nathan benyögte, hogy ... , fetrengtem a röhögéstől", "az milyen durva rész volt már, mikor...". Rengeteg ilyen mondat ugrik be, ami jelzi, mennyi ötlet, kreativitás van ebben a sorozatban. Mentes a kliséktől - mondjuk pont az első részben van, de 1. arra már ki emlékszik?:D 2. ott tényleg nincs nagyon más lehetőség. Sőt legtöbbször gátlástalanul pofára ejti a nézőt (utolsó 2 rész).

Egyébként Skinshez hasonlóan itt sem finomkodnak, ha sexről, vagy drogokról van szó, sőt babát is szültünk karácsonyra. Sorry Jesus!:)

Végezetül annyit, hogyha jövőre is sikerül ezt a szintet hozni, akkor nemhogy napjaink, hanem minden idők egyik legjobb sorozata lesz. De azt muszáj megjegyeznem, hogy iszonyat nehéz lesz, mivel nagyon veszélyes témához nyúltak hozzá. De én bízom benne, hogy ők ebből is kihoznak valami zseniálisat.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr312577670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása