Az előző kissé gyengébb évad után egy 22 részes évadnak kellett volna helyreállítani a sorozat jóhírét. A 4. után felírtam pár dolgot, hogy minek kéne történnie ennek érdekében:

  • Tommy kezdjen el újra piálni
  • Jöjjön össze megint a feleségével
  • Valaki a csapatból vesszen oda egy tűzben

A tovább mögött spoileresen arról, hogy ebből eltaláltam-e valamit, de ami fontosabb: visszatért-e a Rescue me?

 

 

A válasz nem egyértelmű: igen is meg nem is. A háromból egyet eltaláltam. Tommy újra piál és visszatértek a szellemei is. Ami nagy kár, mert őket nyugodtan ki lehetett volna hagyni. Rövidtávon lehetnek érdekesek, de ebben az évadban már túl sok volt belőlük. Kifejezetten unalmasak voltak azok a jelenetek, ahol felbukkantak. Lehet ennek köze volt ahhoz, hogy 22 részes volt az évad, és úgy érezték, most több időt szánhatnak rá, de sajnos ez nagyon nem jött be. Pedig tudják ezt jól is csinálni, pl.: Garrity musical-es jelenetei 10 pontosak voltak.

A humor is rendben volt, mint mindig, de biztos, hogy a sorozat egyik legjobb poénja volt a Garrity narancssárgarépás jelenete.

Ami viszont nagyon nem jött be, az Tommy kavarása Sheila-val. Egyszerüen teljesen életidegen, hogy miután annyira lejáratták Sheilát, azok után újra kavarjanak. Bár ez sokszor poénforrás, de amikor átmennek komolyabb drámába, az elég gyenge.

Örültem, hogy átmentettek egy újabb színészt A meló-ból: Adam Ferrara-t. És egy másik nagy kedvencemből a Maffiózókból is feltűnik egy ismerős arc: Jerry Adler.

Összességében még mindig nem tudom, hogy örüljek annak, hogy 22 részt élvezhettem, és így több poént és sztorit láthattam. Vagy inkább szomorkodjak azon, hogy mennyire durva évad lett volna, ha mindezt besűrítik 13 részbe?

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr752412794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása