sorozatos 2010.09.21. 18:50

Andy Whitfield

 Már lehetett hallani olyan híreket, hogy legyőzte a rákot és már edz, hogy újra formába lendüljön a Spartacus 2.évadára, de sajnos a betegsége kiújult, így sajnos nem tud szerepelni a 2. évadban. Most még leadnak egy fél előzményévadot, de arról még nincs hír, mi lesz a sorozattal.

Nem azért írtam meg mindezt, mert sorozatos hírbloggá akarok alakulni, egyszerűen csak a véleményemet és sajnálatomat szeretném kifejezni a történésekkel kapcsolatban.

Ez pedig a következő: Andy Whitfield nélkül ne folytassák a sorozatot. Bár a pilotban én még lehúztam őt (akárcsak a sorozatot), de az évad végére nem csak a sorozat, de ő is lenyűgözött olyan szinten, hogy nélküle már semmiképp nem tudnám elképzelni a sorozatot. 

Jobbulást és gyors felépülést tudok csak kívánni neki!

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr412313144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása