sorozatos 2010.09.12. 00:21

Lost - 4.évad

  Ami egy rövidebb évad volt, csak 14 részes, de voltak benne üdítő újdonságok, ami eléggé felrázta a sorozatot. Az egyik ilyen a flashforward, a másikról és az évadról spoileresen a tovább mögött.

 

A másik ilyen, pedig az új karakterek behozása volt, ami már eléggé kellett, tekintve, hogy a karakterek felét kinyírták az írók, és szükség volt már újabbakra.

Nade vissza a flashforwardokhoz: kiderül, hogy páran kijutottak a szigetről, de valamiért oda nem juthatnak vissza, és Jack nagyon nem boldogul a kinti életben. Kate fiának tekinti Áront, és egy időre összejött Jackel, Hugo megbolondul, Sandokán meg bérgyilkoslesz. 

De volt itt más is, tudatidőutazás, fekete füstnek parancsoló Ben és olyan emberek, akiken nem fog az idő vasfoga.

Az évadnak egyébként két csúcspontja volt, az egyik, mikor azt hittük, Jin is kijutott (bár amikor azt üvöltötte, hogy letépem a fejed, abból lehetett sejteni, hogy ez még a "régi Jin"). A másik meg persze a finálé utolsó képkockái. Az ember a koporsóban.

Összességében, nekem ez az évad jött be a legjobban, bár voltak itt is érdekes dolgok, amiket a végén nem tudom, hogy fognak megmagyarázni (elforgatsz egy kereket és elforgatod a szigetet), de valami nagyon nagyot kell előhúzniuk a kalapból, különben pipás leszek :D

Szólj hozzá!

Címkék: lost

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr872289623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása