A Kockafejek 4.évadjával ugyanaz a gond, mint az előző hárommal. TÚL RÖVID! Megint csak hat rész. Megnéztük nevettünk, várhatunk megint egy évet a következő 6 részre. 

Persze ennek van előnye is: minden rész minőségi, tele poénokkal, üresjáratok nélkül. Látszik, hogy van idejük összerakni. De hiszem, hogy kétszer ennyi részre is lenne elég ötletük, és nem esne a színvonal. De ez van, örüljünk ennek a hat résznek is. Mindegyikben volt valami emlékezetes, amire ha visszagondolok, még most is elmosolyodom. A két legjobb rész szerintem a 2. és 4. volt a "Nem vagyok ablakmosó!!!" pedig nálam az évad idézete:D

 

Az egyetlen negatívumot azért meg kell említenem az évaddal kapcsolatban, mégpedig magát a finálét. Ami bár jó rész volt, de végig a főnök volt a középpontban Moss és Roy alig szerepeltek. Nincs bajom Douglessel, de így nagy dózisban már kevésbé szórakoztató. Egyébkét ha ezt a részt az évad közepén adják le, valószínűleg meg se említeném, csak így a végén kicsit csalódást keltő volt.

De szerencsére az évadra ez már nem igaz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr242453974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása