Végére értem a jelenleg futú (egyik) legjobb (mind színvonalban,mind nézettségben) sitcom 2.évadának. Elsőre el se hittem, hogy vége, annyira nem volt az utolsó résznek finálé hatása, hogy miután megnéztem imdb-n, hogy nincs-e egy rész még amit véletlenül nem szedtem le.

 

De végülis egy sitcomnál nem is olyan fontos, és viszonylag nehéz is jó finálékat összhozni (ellenpélda=Jóbarátok). 

Annak alapból örülni kell, hogy ez az évad hosszabb volt, mint az előző, így tovább élvezhettük kedvenc kockáinkat.

Viszont azt mindenképp, meg kell jegyeznem, hogy az évad kicsit elmarad a zseniális elsőtől. Persze magasra rakták a lécet, az biztos. Erre az évadra azt mondanám, hogy stabilan hozta a minőséget, nem emlékszem olyan részre, ami kifejezetten gyenge lett volna. Ez pedig egy 23 részes évadnám nem kis teljesítmény.

Kicsit végre elszakadtak ettől a Penny-Leonard viszonytól (azért nem vitték túlzásba) és ebből a szempontból kicsit színesebb is volt az évad.

Nagy kedvencem: Wolowitz pedig több szerephez jutott mint az előzőben.

 

Remélem a CoolTV hamar elindítja a 3.évadot, Amerikában pedig már a 4. fog startolni nemsokára.

Ja és ha már TBBT - Jim Parsons pár napja zsebelte be az Emmy-t Sheldon alakításáért. Grat neki! De szerintem már ezért az arcért oda lehetett volna neki adni:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr292261689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása