sorozatos 2010.06.05. 11:41

Mr. Sunshine

 Az általam legjobban várt új sorozat. Ennek oka nem más, mint Matthew Perry személye, aki mint író és főszereplő veszi ki a részét munkálatokból. A Jóbarátokból ő volt a kedvencem, és lehet tudni,hogy a poénjait sokszor ő rögtönözte, vagy találta ki, ezek voltak azok, amiken a legnagyobbakat tudtam nevetni a tíz évad alatt. A másik amiben nagyon bírom, az a Bérgyilkos a szomszédom első és második része. De ugyanúgy bírtam a kicsit más stílusú 60-as stúdiót (Studio 60 on the Sunset strip) is, amire szerintem sajnos a Mr. Sunshine fog hasonlítani. (Márcsak azért is, mert a fél stábot onnan hozta magával Mr.Perry, és a sztori kicsit olyan, mintha fogták volna a 60-as stúdió sztoriját, és a stúdióval ezt tették volna és a helyére pedig a sportaréna szót írták. Najó ez erős túlzás, de azért van benne valami.

Andrea Anderst a Joey-ban nem igazán csíptem, Az osztályban, viszont már nem volt vele gondom, és az általam még nem látott Better Off Ted-ben remek volt, úgyhogy vele nincs gond. Nate Torrence 60-as stúdiós, és James Lesure is feltűnt már a sorozat vége felé.

Ami okot ad némi pesszimizmusra, az a Matthew Perry melletti két író a Rules of engagement-ből és a botrányosan szar Til'death-ből, a Rulest pár posztal ezelőtt húztam le, de remélem Matthew Perry elviszi a hátán az egészet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr972058298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása