sorozatos 2010.05.21. 14:28

Skins USA

 Már régebben voltak hírek arról,hogy lesz amerikai átirata a Skinsnek, de pár hete jött meg a hivatalos hír, hogy az MTV megnézte a pilotot, és berendelte 10 részre a sorozatot. Valószínüleg valami késő esti időpontban fogják adni, mivel a BBC Americán futó 3.évadból kivágták a leszbikus jeleneteket, pedig nem volt benne semmi extra (fehérneműben maradtak mindketten végig). Az első évad 2011 januárban kerül majd adásba.

A szereplőgárdáról felkerült kép:

Bőrdzsekis srác nyilván Tony, az alsó srác Anwar a baloldali Sid, mellette Jal.

A többiekre inkább nem tippelek.

A találgatások szerint a műsorban kevesebbet fognak káromkodni, és visszafogottabb lesz mind a sex mind a drogok terén. De amúgy megtartja a karaktereket, mégha a nevük más is lesz. Effy az egyetlen kivétel, akiről még nem írtak, így az ő karaktere kérdéses még.

A szereplők angol és amerika neve:

Cassie - Cadie, Jal - Cho, Sid - Stanley, Abigail - Tabita, Chris - Chris, Tony - Tony, Maxxie - Teo, Anwar - Abbud, Michelle - Michelle, Effy - ?

Nem mintha olyan sokat számítana egy név, sőt talán még jobb lenne, ha mindegyiknek más lenne a neve. 

Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az amerikai Skins, de sajnos nem tudok elvonatkoztatni a The Office-os rossz élménytől ( A The Office eredetileg a BBC-n futó angol sorozat, aminek elkészült az amerikai változata Steve Carellel a főszerepben).

Én lennék a legboldogabb, ha meglepnének, de elég pesszimistán állok hozzá. Januárban minden kiderül.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr242020782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása