Vagyis Kergetjük az amerikai álmot. A sorozatjunkie-n úgy harangozták be, mint az új Törtetők, úgyhogy nem volt kérdés,hogy bepróbálom. Főleg,hogy a producer itt is Mark Wahlberg.

 Nem is csalódtam benne, de szerencsére/sajnos ez nem egy Entourage átirat a divatszakmára. De attól még nagyon jó kis sorozat.

Ben és Cam a két főszereplő akik próbálnak berobbanni a divat világába. Azt hiszem nem árulok el nagy titkot, ha megsúgom,hogy az évad végére azért elérnek ezt-azt, de persze nem  könnyű az odáig vezető út. Itt nem a csillogással és sikerrel indul a sorozat(mint a Törtetőkben), hanem a kezdetektől. Vannak benne egészen jó fordulatok, de sokat kilóméterekről lát az ember, de összességében jól megoldották, és nem lett sablonos a történet.

Ben és Cam mellett még két szálon kergetik az amerikai álmot. Cam frissen szabadult unokatesója René, aki a jamaicai Red Bullt, a Rasta Monsta-t próbálja behozni az országba. És Ben ex-barátnője Rachel és főnöke Edie mint lakberedezők próbálnak érvényesülni New York-ban.

Persze van szerelmi szál is a sorozatban Ben nem tudja elfelejteni Rachelt, aki már továbblépett és egy menő üzletemberrel jár. Hála az égnek nem estek abba hibába a készítők amibe legtöbb filmnél, sorozatnál amerikában, hogy írnak egy teljesen életidegen befejezést. Tehát Ben nem fog Rachel ablaka alatt egy gyertyával a kezében szerelmet vallani dalban miközben egy vonósnégyes kíséri.

 

Összességében sikerült összehozni egy remek sorozatot szerethető karakterekkel,és legtöbbször kliséktől mentes sztorit kanyarítani köréjük.

Sajnos nem igazán haraptak rá a nézők, csak 500 ezer körüli nézettségeket produkált. Ha jól rémlik a sorozatcsúcs olyan 750 körül volt, a sorozatminimum pedig 440 ezer. Így nem is igazán reménykedtem, benne, hogy az HBO berendel még egy évadot, de láss csodát mégis megtörtént. Sajna megint csak 8 rész, dehát maga a berendelés is meglepetés. 

Muszáj belinkelnem a végére a sorozat főcímét, annyira el lett találva. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr412001531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása