A magyar premier (Comedy Central) miatt kezdtem bele a sorozatba. Egy Office-hoz hasonló sorozatról szó. Ami elsőre még csak nem is volt hasonló, mert nem volt vicces. Egy kicsit sem. De azon kívül minden stimmel. A cím sokat elárul: a városfejlesztési osztályon dolgozók a főszereplők. Pontosabban egy bürökrata hölgy aki eltökéli, hogy egy nagy gödör helyén egy parkot hoz létre. A célért létrehoz egy albizottságot és már meg is van a csapat akikről nagyjából szólni fog az egész sorozat.

A szereplőkkel nincs nagy gond. Alapjába véve mind szerethető, kivéve Aziz Ansari karakterét.Maga a karakter jó lehetne, de szerintem nem való erre a szerepre. Ellenben hatalmasat húztak Nick Offerman karakterével. Ron Swanson úgy, ahogy van zseniálisra sikerült. Nem kis szerepe van abban, hogy ezt a sorozatot érdemes nézni.

 

De igazából hiába imádod Ront, ha Leslie Knope-ot nem szereted, nem fogod tudni végignézni még ezt a rövid 6 részes évadot sem. Szerintem könnyen kedvelhető, de tényleg rajta áll vagy bukik minden.

Az évadot elég gyengének tartom. Néhol szenvedős volt végignézni, de nagy potenciál van a sorozatban, és végig látunk bíztató jeleket és mivel már a második évadnál járok elárulom, hogy érdemes folytatni, mert az első évadnál sokkal jobb lesz. Így hiába rezgett sokszor a léc, örülök, hogy "végigszenvedtem" az első évadot (nagy szerencse, hogy csak 6 rész, mert kétszer ennyi esetén már rég kiszálltam volna) mert ami utána jön, az már sokkalta jobb.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr913052059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása