Még leírni is borzasztó, de ez már az utolsó előtti. Ez az évad (sem) esett az önismétlésbe és ellőtték a talán egyetlen megmaradt klisét a sztárocskák életével kapcsolatban. 

Én az egész évadra valahogy úgy tudok gondolni, mint a befejező évad felvezetése.

Ez az évad igényli a spoileres írást, így csak a tovább csak annak, aki már látta az évadot!

 
Tehát mindamellett, hogy az évad szólt is valamiről, folytatódott az amit már a 6.évadban is elkezdtek: a sorozat lezárásának megalapozása. A legjobban ezt a finálé bizonyítja, amit feláldoztak a 8.évad kedvéért, így kivételesen nem kaptuk meg az évadzárás mellé a szokásos vigyorgást. De pont ettől lesz majd különleges a sorozat lezárása.
 
Ennek ellenére az egész drogos szétcsúszás nekem nem tetszett. Egészen egyszerűen karakteridegen, így kicsit olcsó húzásnak tartom az egészet. Ki lehetett volna valami kevésbé durvát, amivel ugyan nem ütnek akkorát, de hűek maradtak volna a karakterhez.
 
Szerencse, hogy ez az egyetlen negatívum, ami eszembe jut az évaddal kapcsolatban. 
 
 
Mert hiába küldték Ari-t is padlóla, nála már nagyon érett az, hogy a feleségénél beteljen a pohár, amit tetéznek a munkahelyi bajok is. 
 
A sorozattal kapcsolatban mindig el lehet sütni nagy neveket, de szerintem a hetedikkel kapcsolatban John Cleese is elég lenne. De azért említsük meg Christina Aguilerát és persze Eminemet is, aki beugrott, hogy jól pofáncsapja Vinniet.
 
Bár az alapozás  ezzel az évaddal megtörtént, de mégis vannak félelmeim azzal kapcsolatban, hogy hogyan zárják le a kedvenc sorozatomat.
 
Igaz, hogy az már rég szomorú, ha azt kell írnod, hogy a kedvenc sorozatodat befejezik, mégis a sorozatot ismerve csak a móka kedvéért megtippelném, hogy miként zárul.
 
  • Teknőc nyélbe üti a tequila üzlet és eljegyzi jelenlegi barátnőjét továbbá baromi gazdag lesz
  • Dráma rajfilmjének hatalmas sikere lesz és Emmy-díjjal jutalmazzák
  • Eric teherbe ejti és elveszi jegyesét
  • Ari visszaszerzi a feleségét, felhagy a munkájával a család kedvéért és a helyére Lloydot nevezi ki
  • Vince visszatér és nagyobb sztár lesz, mint valaha - Oscar-díj lesz a jutalma

Kíváncsi vagyok, eltalálok-e akár egyet is. Abban viszont biztos vagyok, hogy az egésznek a végén ott lesz egy hatalmas mosoly minden néző arcán. Idejét se tudom, mikor könnyeztem meg bármit is, de talán nekik még ez is sikerülhet.

 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr33049114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása