Szerencsére a harmadik évad után is azt pötyöghetem, hogy mennyire jó a sorozat. Tényleg csak ismételni tudom magam, mert a feszültség, az izgalom, és az akció továbbra is megvan, amellett, hogy zseniálisan kavarják a drámát.

 

 

 Általánosságban ennyit az évadról, a tovább pedig spoileresen.

 

Az évadról, amit amúgy a második már remekül megalapozott a pénzvonatos balhéval. Lényegében az egész évad erről szólt és sikerült végig fenttartani és növelni a feszültséget. A tetőpont nálam az volt, amikor lenyúlták a széfet Acavada irodájából. A lufi akkor durrant el, mikor Lem eléggete a 2 millát. Ebből a szempontból nálam nem működött az, hogy az évad legvégén robbantsanak nagyot, mert szerintem az eléggé várható volt, így nem vágott mellbe a finálé. Olyannyira nem, hogy azóta bele se kezdtem a 4.évadba. Egy érdekes átívelő szálat megnyitottak, amit aztán lehet nem is folytatnak: Dutch macskagyilkossága. Ebből ki lehetne hozni valami érdekeset. A másik ami érdekes lesz: hogy fogja Vick összeszedni a kommandót? A legmerészebb persze az lenne, hogy sehogy, és ki tudja? Ezek a készítők vannak olyan tökösek, hogy bevállalják.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr992401431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása