sorozatos 2010.09.13. 20:28

Louie - 1.évad

 Már párszor írtam Louis C.K.-ről, akit nagyon nagyra tartok, és ezután az évad után ez csak még tovább erősödött. Az évad úgy a 9-10. részig szinte folyamatosan hozott egy szintet, sokszor nagyon magasan megugrotta, néha csak súrolta a lécet, de egy szint mindig megvolt. Aztán jöttek az utolsó részek amik szerintem nem a legjobban voltak elhelyezve.

Itt konkrétan az istenes és a fogorvosos részre gondolok, amik inkább gondolatébresztő részek, de mindez elég érdekesen tálalva. Azt viszont tudom, hogy még el se mosolyodtam rajtuk.

Ez nem azt jelenti, hogy a többi részben ne lettek volna gondolatébresztő dolgok, csak ott az egész könnyebben befogadhatóbb volt és közben még jól is szórakoztál. 

Szerény véleményem szerint 2-3 ilyen depresszív,komoly részt az évad végére rakni, nem volt a legjobb húzás.

De az biztos, hogy Louis C.K.-nél nincs tabutéma. Bármihez hozzá mer nyúlni, és azt egy egészen érdekes nézőpontból tálalni úgy, hogy közben egyik szemed sír, másik nevet. Ami amúgy még vicces, hogy az elején fut a stáblista, kb. csak az ő nevét látod: Created by, writed and directed by stb. :D Emellett bevette a Lucky Louie-s feleségét: Pamela Adlon aki itt sajnos nem kap annyi szerepet, pedig nagyon bírom.

Különlegessége még a sorozatnak a stand-up comedy jelenetek, amikről bennem elég vegyes vélemény alakult ki. Sokszor jól passzolnak az adott részbe, de néha már-már zavaróak.

Nade összességében a Louie első évada nagyon jól sikerült, és szerencsére jön is a második. Remélem, hogy L.C.K. új sorozata már a 3.évados berendelést is megkapja majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr302293836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása