Nem gondoltam volna, hogy mégegyszer lesz szó a blogban erről a műsorról, de 2011 első adása olyanra sikerült, ami mellett sokan nem tudnak elmenni szó nélkül. De én nem vagyok köztük. Ami mellett már nem tudok elmenni szó nélkül, az az adás után hozzászólások, megnyilvánulások az interneten. Idézek párat:

A Nagy Krisztina hihetetlenül ostoba és ráadásul öntelt, pökhendi is, miközben nem is szellemes. Valóban feszeng tőle az ember,(de nem a politikai meggyőződése zavaró, - azt képviselhetné szellemesen, ha tudná - ). Ismert mondatok papagáj kommandós imételgetéseteszi szó szerint irritálóvá ezt a buta libát. A korábbi szereplése sem volt sikeres, de ott legalább hallgatott. Nagy tévedés volt meghívása.

Kedves Szerkesztők! Tyereskovát igen komoly hiba volt meghívni a műsorba. Szerintem nem képernyőre való ez a végtelen ostoba és nagyon buta nőszemély. Ilyen alacsony szinvonalú műsort még sohe nem sikerült csinálniuk!!! Ha nincs a többi vén róka totális csődbe fulladt volna az egész.

A"művésznő" még csak nem is botrányos, hanem iszonyatosan felháboritó. Önelégült, naiv, fölényes, közönséges, feltünési mániában szenved. Önök szerint szüksége van a műsornak ilyen emberre? Szerintem nem !!- úgy gondolom a többségnek sem. Gratulálok a résztvevőknek hogy végig kibirták. Persze van akinek tetszett !?-remélem ők kevesen vannak.


És még sok hasonló. Mivel interneten nem szeretek leállni vitatkozni, ezért nem írtam nekik választ. Még szerencse, hogy itt van nekem a kis blogom, hogy megosszam magammal a véleményem.

Először a véleményem magáról Tereskováról. Bevallom keveset tudok róla. Innen-onnan hallott, olvasott információk, amik lehet, hogy igazak, lehet hogy nem. De egyben biztos vagyok: nem buta. Ez egy szerep, amivel ő ingerli azt aki erre vevő. De ami durva, az az, hogy vannak akik azok. Ha van pár ember aki ezen kiborul, arra azt mondom: hibaszázalék. De az, hogy valaki a 21.században ezzel még valakinek át tudja ugrani az ingerküszöbét... És most nyilván nem egy mélyen vallásos konzervatív jobbikos emberre gondolok, mert ahhoz a kinézete is elég. Hanem magáról a műsor nézőiről. Valahogy eddig úgy képzeltem el, hogy aki megnézi ezt a műsort, annak nem esik nehezére ezen a szerepen átlátni. Félreértések elkerülése végett: NEM azért, mert a nézőközönség nagy % baloldali beállítottságú (egyébként állítom, hogy sokan "Nézzük meg mit ugatnak a szemét komcsik felkiáltással kapcsolnak oda a kezdésre":D).

De tegyük fel, hogy neki ez nem jön át. Akkor miért nem veszi poénra, ahogy Gálvölgyi? Hopp ő mégse jó példa, mert amikor komolyabb témára terelődött a szó, akkor ő is bekattant (vagy ez is csak egy szerep?). 

Végezetül azért még megírnám, hogy nem kizárt, hogy én néztem be az egészet, és a csaj tényleg buta, és csak önmagát adja. Benne van.

De akkor, hogy képes erre?

A kommentek közt egyébként egyesek egyenesen zseninek nevezik őt. Megosztja az embereket az egyszer biztos.

De az is lehet, hogy egyszerűen csak őrült a hölgy:)

Ennyit Tereskováról. Jöhet a hideg zuhany: nem tartam jó ötletnek, hogy meghívták a műsorba. Felrázta kicsit az nem vitás, de szvsz Tereskova egy nagyon vékony rétegnek szól. Kevesen értik, mint ahogy hozzászólások mutatják. De a legnagyobb baj még mindig nem ez, hanem az, hogy aki ezt csak egy szerepnek tartja (szándékosan nem akik), ez annak sem vicces. Márpedig én két dolog miatt nézem a műsort, hogy nevessek és halljam olyan közéleti személyiségek elgondolkodtató véleményét, akiké érdekel is. A szerepéből következően utóbbit nem várhatjuk el tőle. Az elsőt pedig nem tudta elérni nálam.

A lényeg, hogy nincs bajom Tereskovával, csak nem ezért nézem ezt a műsort. De annyi értelme volt legalább, hogy rátaláltam a már linkelt videóra. Jön a feketeleves?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr342570953

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Akinek illatos a pinája 2011.01.09. 16:49:33

Bár azt hittem, hogy a legutóbbi posztban bemutatott produkció elképzelhetetlen a Szigeten, Tyereskova (akitől sosem állt távol a polgárpukkasztás és a meztelenkedés) tegnapi koncertjével majdnem rácáfolt erre, mint ahogy ezt az alábbi fotók is bizonyí...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr Betty Boop 2011.01.11. 00:33:07

Semmi. Lefagyasztották a "nagyok". Nem tudja (ő sem), miként kell viselkedni közöttük (sehogy, az a vicc.) Ugyanez történt Kormos Anettel (showderclubos stendupos lány), Szily Nórával... Csaknem az összes vendéggel.Tartósan ebben a bénultságban leledzik Steve, aki fix tag. Lovász úr lassan kecmereg kifelé ebből, de vélhetően a fülére mondják a poént és az időzítését.

sorozatos · http://sorozatos.blog.hu/ 2011.01.11. 20:03:38

Érdekes, hogy Steve-et írtad. Szerintem ő nagyon jól beilleszkedett. De abban igazad van, hogy kevesen állják meg a helyüket. Legdurvább Oláh Ibolya volt:D

bonebear · http://cinca.blog.hu 2011.01.11. 22:33:23

Tényleg volt némi szerepzavara, de ez száradjon inkább a szerkesztők lelkén ismerve a két évvel ezelőtti előzményeket. Tereskova azért nem volt poénos, mert mintha nem is akart volna az lenni. Véleménye ellenben volt, és elég hangsúlyosan benne is hagyták az adásban. Sose feledjük, hogy ez vágott tartalom!

Innen üzenem neki:
"Ha legközelebb látlak, már nem figyelek rád", kivéve, ha lazábbra veszed/-i.
süti beállítások módosítása